“Uw woning van boven” zijn we gestart met een groepje jongeren van BuitenGewoon Logeren (www.buiten-gewoon.nl). BuitenGewoon Logeren is een kleinschalige organisatie en wij bieden dag–, weekend- en vakantieopvang voor buitengewone kinderen die extra begeleiding nodig hebben 

Er komt veel kijken bij het uitvoeren van dit project, waarbij ieder van de Buitengewoon jongens op basis van zijn eigen kwaliteiten de verantwoording draagt voor een bepaald facet van het bedrijfje. 

Onze doelstelling is dat de jongens leren wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een bedrijf. Om maar wat te noemen: inventiviteit en besluitvaardigheid, doorzettingsvermogen, administratieve kennis, financieel inzicht, goed plannen, website bouwen, acquisitie, etc. 
Bij ‘Uw woning van boven’ komen daar allerlei onderzoeksaspecten bij (zoals informatie inwinnen en het vergroten van kennis en vaardigheden). 

Voorop staan de doelen die onlosmakelijk aan het project verbonden zijn 
● Meer geloof in eigen kunnen, van twijfel naar kracht en vertrouwen, de uitdaging om angst te overwinnen, uitdaging en eigen vaardigheden, talenten en kwaliteiten te ontdekken. 
● Samenwerken met anderen om een goed proces de beoogde resultaten te halen. 
De opbrengst van het initiatief gaat naar een doel wat de door de jongens zelf gekozen mag worden, hierbij kunt u denken aan een workshop of een uitje.